1/1

ADVERTEREN

ALGEMEEN

NEX en XXL zijn fullcolour glossy magazines met een regionale uitstraling, dat vele mogelijkheden biedt tot adverteren. Redactie en commercie zijn bij NEX en XXL goed in evenwicht, waardoor het magazine ook daadwerkelijk van voor tot achter gelezen wordt. De feelgood glossy wordt breed verspreid en is onder meer te vinden bij bedrijven, in hotels, in wachtkamers, bij sportclubs, in openbare gelegenheden en in restaurants.
Kortom: overal! 

 

Wil je een mooie advertentie plaatsen? Of maken we samen met jou een advertorial over jouw bedrijf? Wij denken graag met je mee op welke manier jouw bedrijf het best onder de aandacht komt. Wil je meer informatie over adverteren of met ons van gedachten wisselen, neem gerust contact met ons op! 

 
 
DOELGROEP

De lezer van NEX en XXL is een man/vrouw in de leeftijdscategorie 27-57. Deze tweeverdiener met kinderen ambieert een (parttime) carrière. Hij/zij is reislustig, belezen en heeft interesse in de kwaliteit van het leven, gaat wekelijks naar de sportschool en eet vrijwel elke week een keer buiten de deur. 

 

OPLAGE EN DISTRIBUTIE

NEX verschijnt in een oplage van 17.500 exemplaren. Het magazine wordt huis-aan-huis verspreid in postcodegebieden 2201-2204, 2210, 2211, 2190 en 2191 (Noordwijk Binnen, Noordwijk aan Zee, Noordwijkerhout en De Zilk) en is bij alle adverteerders gratis te verkrijgen.

 

XXL heeft een oplage van 17.500 stuks en wordt verspreid in deze plaatsen van de

Kust- en Bloemenstreek: Aerdenhout, Beinsdorp, Bennebroek, Bloemendaal, Heemstede, Hillegom, De Kaag, Katwijk, Lisse, Lisserbroek, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Valkenburg, Vogelenzang, Voorhout, Voorschoten, Warmond, Wassenaar, Zandvoort, De Zilk en Zwaanshoek. De feelgood glossy wordt breed verspreid en is onder meer te vinden bij bedrijven, in hotels, in wachtkamers, bij sportclubs, in openbare gelegenheden en in restaurants.

VERSCHIJNINGSDATA 2020/2021

NR EDITIE            VERSCHIJNINGSDATA               DEADLINE ADVERTENTIES

NEX20                          14 december  2020                              25 november 2020 

XXL#9                          24 februari 2021                                    31 januari 2020  

NEX21                           24 mei 2021                                             10 mei 2020 

Je materiaal stuur je naar aanleveren@nexmagazine.nl. Grote bestanden ontvangen wij graag via www.wetransfer.com. 

NEXclusive EVENTS

Elk nieuw magazine wordt feestelijk gelanceerd op een bijzondere locatie. Ons zusje NEXclusive Events, Meetings & Incentives zorgt voor de professionele invulling van de lancering. Telkens weten wij onze gasten te raken en te verrassen. Deze exclusieve events bieden een uitstekende kans om elkaar te ontmoeten en contacten te leggen. Hierbij geldt: invitation only.

De NEX Culinair Events zijn op basis van open inschrijving

Lancering NEX20  - 14 december 2020 (invitation only)

Lancering XXL#9  - maart 2021 (invitation only)

Lancering NEX21 - mei 2021 (invitation only)

                     

Veel van onze events worden gepubliceerd in het magazine. Foto's en films worden altijd gepubliceerd op onze Facebookpagina.