1/1

ADVERTEREN

ALGEMEEN

NEX en XXL zijn fullcolour glossy magazines met een regionale uitstraling, dat vele mogelijkheden biedt tot adverteren. Redactie en commercie zijn bij NEX en XXL goed in evenwicht, waardoor het magazine ook daadwerkelijk van voor tot achter gelezen wordt. De feelgood glossy wordt breed verspreid en is onder meer te vinden bij bedrijven, in hotels, in wachtkamers, bij sportclubs, in openbare gelegenheden en in restaurants.
Kortom: overal! 

 

Wil je een mooie advertentie plaatsen? Of maken we samen met jou een advertorial over jouw bedrijf? Wij denken graag met je mee op welke manier jouw bedrijf het best onder de aandacht komt. Wil je meer informatie over adverteren of met ons van gedachten wisselen, neem gerust contact met ons op! 

 
 
DOELGROEP

De lezer van NEX en XXL is een man/vrouw in de leeftijdscategorie 27-57. Deze tweeverdiener met kinderen ambieert een (parttime) carrière. Hij/zij is reislustig, belezen en heeft interesse in de kwaliteit van het leven, gaat wekelijks naar de sportschool en eet vrijwel elke week een keer buiten de deur. 

 

OPLAGE EN DISTRIBUTIE

NEX verschijnt in een oplage van 20.000 exemplaren. Het magazine wordt huis-aan-huis verspreid in postcodegebieden 2201-2204, 2210, 2211, 2190 en 2191 (Noordwijk Binnen, Noordwijk aan Zee, Noordwijkerhout en De Zilk) en is bij alle adverteerders gratis te verkrijgen.

 

XXL heeft een oplage van 22.000 stuks en wordt verspreid in deze plaatsen van de

Kust- en Bloemenstreek: Aerdenhout, Beinsdorp, Bennebroek, Bloemendaal, Heemstede, Hillegom, De Kaag, Katwijk, Lisse, Lisserbroek, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Valkenburg, Vogelenzang, Voorhout, Voorschoten, Warmond, Wassenaar, Zandvoort, De Zilk en Zwaanshoek. De feelgood glossy wordt breed verspreid en is onder meer te vinden bij bedrijven, in hotels, in wachtkamers, bij sportclubs, in openbare gelegenheden en in restaurants.

VERSCHIJNINGSDATA 2021/2022

NR EDITIE            VERSCHIJNINGSDATA               DEADLINE ADVERTENTIES

NEX21                          12 juli 2021                                                     11 juni 2021 

 

Wij houden de uitgiftedata in verband met Corona enigszins flexibel. Bovenstaande data zijn goede indicaties, maar kunnen een aantal weken afwijken. 

XXL10                           8 november 2021                                 15 oktober 2021

NEX22                          6 december 2021                                  15 november 2021

Het materiaal stuur je naar aanleveren@nexmagazine.nl. Grote bestanden ontvangen wij graag via www.wetransfer.com

NEXclusive EVENTS

Elk nieuw magazine wordt feestelijk gelanceerd op een bijzondere locatie. Ons zusje NEXclusive Events, Meetings & Incentives zorgt voor de professionele invulling van de lancering. Telkens weten wij onze gasten te raken en te verrassen. Deze exclusieve events bieden een uitstekende kans om elkaar te ontmoeten en contacten te leggen. Hierbij geldt: invitation only.

De NEX Culinair Events zijn op basis van open inschrijving

Lancering XXL10 - 8 november 2021  (invitation only)

Lancering NEX22 - 6 december 2021  (invitation only)

                     

Veel van onze events worden gepubliceerd in het magazine. Foto's en films worden altijd gepubliceerd op onze Facebookpagina.