top of page

ADVERTEREN

ALGEMEEN

NEX is een fullcolour glossy magazine met een regionale uitstraling, dat vele mogelijkheden biedt tot adverteren. Redactie en commercie zijn bij NEX goed in evenwicht, waardoor het magazine ook daadwerkelijk van voor tot achter gelezen wordt. De feelgood glossy wordt breed verspreid en is onder meer te vinden bij bedrijven, in hotels, in wachtkamers, bij sportclubs, in openbare gelegenheden en in restaurants. Kortom: overal! 

 

Wil je een mooie advertentie plaatsen? Of maken we samen met jou een advertorial over jouw bedrijf? Wij denken graag met je mee op welke manier jouw bedrijf het best onder de aandacht komt. Wil je meer informatie over adverteren of met ons van gedachten wisselen, neem gerust contact met ons op! 

 
 
DOELGROEP

De lezer van NEX is een man/vrouw in de leeftijdscategorie 27-57. Deze tweeverdiener met kinderen ambieert een (parttime) carrière. Hij/zij is reislustig, belezen en heeft interesse in de kwaliteit van het leven, gaat wekelijks naar de sportschool en eet vrijwel elke week een keer buiten de deur. 

 

OPLAGE EN DISTRIBUTIE

NEX verschijnt in een oplage van 20.000 exemplaren. Het magazine wordt huis-aan-huis verspreid in postcodegebieden 2201-2204, 2210, 2211, 2190 en 2191 (Noordwijk Binnen, Noordwijk aan Zee, Noordwijkerhout en De Zilk) en is bij alle adverteerders gratis te verkrijgen.

VERSCHIJNINGSDATA 2023/2024

NR EDITIE            VERSCHIJNINGSDATA               DEADLINE ADVERTENTIES

NEX27                         mei 2024                                                    30 april 2024     
NEX28                         november 2024                                         31 oktober 2024
NEX29                         mei 2025                                                    30 april 2025
NEX30                         november 2025                                         31 oktober 2025
 

Het materiaal stuur je naar aanleveren@nexmagazine.nl. Grote bestanden ontvangen wij graag via www.wetransfer.com

NEXclusive EVENTS

Elk nieuw magazine wordt feestelijk gelanceerd op een bijzondere locatie. Ons zusje NEXclusive Events, Meetings & Incentives zorgt voor de professionele invulling van de lancering. Telkens weten wij onze gasten te raken en te verrassen. Deze exclusieve events bieden een uitstekende kans om elkaar te ontmoeten en contacten te leggen. Hierbij geldt: invitation only.

De NEX Culinair Events zijn op basis van open inschrijving

 

Lancering NEX27 - mei 2024  (invitation only)

Lancering NEX28 - november 2024 

Veel van onze events worden gepubliceerd in het magazine. Foto's en films worden altijd gepubliceerd op onze Facebookpagina.

 

 

bottom of page