top of page
NEX19 we care_social media.jpg

Maart 2020 zal niemand van ons snel vergeten. Hotels, restaurants, beachclubs en andere horeca-etablissementen moesten binnen 30 minuten hun deuren sluiten. Paniek in de zorg, omdat men niet precies wist waartegen men vocht. Onze wereld stond plotseling op zijn kop. Op het moment dat zoiets gebeurt, besef je eigenlijk niet wat voor impact het heeft. 
 
Het eerste wat ik dacht, was: hoe gaan mijn horecavrienden dit overleven? Daarna zagen we pas dat ook veel anderen hard geraakt worden. Door het domino-effect dacht ik: die NEX19 (let even niet op het getal) kunnen we ook wel vergeten. Ondertussen zag ik allerlei overlevingsinitiatieven ontstaan bij ondernemers die aan het negatieve een positieve twist wilden geven. En hierdoor werd ik geïnspireerd. 
 
Ik besefte ineens dat NEX (toen nog Noordwijk Exclusief) midden in de crisis van 2011 is gestart. We hadden toen nog geen druk van deadlines en vastgestelde uitgavedata, maar natuurlijk wilden we dat het magazine er zou komen. Die vechtlust is terug en ondanks de coronacrisis gaan wij met man en macht proberen om deze speciale We Care-editie uit te geven, want wij zijn Noordwijkers en wij geven nooit op. Ik ben trots op Noordwijk. 
 
Blijf sterk, blijf gezond! 
 
Brian Issac 
Uitgever met een Noordwijks hart 

NEX We Care

De covid-19-crisis raakt een groot aantal Noordwijkers in het hart, bewoners en ondernemers. Ondernemers die in gezonde tijden de aanzuigende kracht van onze gemeente vormen, worden het hardst geraakt. Daarom moeten we juist nu elkaar helpen en drukken wij een speciale editie van NEX Magazine: We Care. Naast de reguliere verhalen besteden wij, onder meer met interviews, ruime aandacht aan onze lokale helden, die ons door de crisis heen helpen. Deze editie wordt in de gehele gemeente Noordwijk in een oplage van 17.500 exemplaren huis aan huis verspreid. 

Veel van deze adverteerders zijn getroffen door de coronacrisis, waarmee een groot deel van hun en daarmee onze inkomsten wegvalt. Dit magazine produceren kunnen wij helaas nu niet alleen, maar wel met elkaar. 

Wij doen een beroep op alle inwoners en ondernemers van de gemeente Noordwijk om waar mogelijk een bijdrage te leveren. Dat kan als als adverteerder, als sponsor (zie sponsorpakketten), maar ook als particulier. Iedereen die bijdraagt met minimaal 25 euro krijgt een naamsvermelding in deze speciale editie.

Schermafbeelding 2020-04-25 om 15.12.49.

Klik op de cover en krijg een impressie van NEX We Care 
 

ADVERTEREN, SPONSOREN OF LIEVER EEN GIFT? MAAK HIERONDER UW KEUZE
Schermafbeelding 2020-04-25 om 16.18.06.
bottom of page