top of page

NEX We Care

De covid-19-crisis raakt een groot aantal Noordwijkers in het hart, bewoners en ondernemers. Ondernemers die in gezonde tijden de aanzuigende kracht van onze gemeente vormen, worden het hardst geraakt. Daarom moeten we juist nu elkaar helpen en drukken wij een speciale editie van NEX Magazine: We Care. Naast de reguliere verhalen besteden wij, onder meer met interviews, ruime aandacht aan onze lokale helden, die ons door de crisis heen helpen. Deze editie wordt in de gehele gemeente Noordwijk in een oplage van 17.500 exemplaren huis aan huis verspreid. 

Veel van deze adverteerders zijn getroffen door de coronacrisis, waarmee een groot deel van hun en daarmee onze inkomsten wegvalt. Dit magazine produceren kunnen wij helaas nu niet alleen, maar wel met elkaar. 

Wij doen een beroep op alle inwoners en ondernemers van de gemeente Noordwijk om waar mogelijk een bijdrage te leveren. Dat kan als als adverteerder, als sponsor (zie sponsorpakketten), maar ook als particulier. Iedereen die bijdraagt met minimaal 25 euro krijgt een naamsvermelding in deze speciale editie.

Schermafbeelding 2020-04-25 om 15.12.49.

Klik op de cover en krijg een impressie van NEX We Care 
 

ADVERTEREN, SPONSOREN OF LIEVER EEN GIFT? MAAK HIERONDER UW KEUZE
Schermafbeelding 2020-04-25 om 16.18.06.
bottom of page