top of page

NETWERKEN

 

 

 

 

NEXclusive EVENTS

Elk nieuw magazine wordt feestelijk gelanceerd op een bijzondere locatie. Ons zusje NEXclusive Events, Meetings & Incentives zorgt voor de professionele invulling van de lancering. Telkens weten wij onze gasten te raken en te verrassen. Deze exclusieve events bieden een uitstekende kans om elkaar te ontmoeten en contacten te leggen. Hierbij geldt: invitation only. Bekijk hier de foto's en films van de events. 

 

NEX Culinair Events 

NEX Magazine wil met de NEX Culinair Events het netwerken graag in een bijzonder jasje gieten. Ondernemers en particulieren zijn iedere twee maanden van harte welkom om aan de hand van steeds wisselende culinairs thema’s, kennis te vergaren en kennis te maken met mede-ondernemers.

Net als het thema, verschilt de locatie per keer. Kleinschaligheid is het devies, want
NEX wil per editie maximaal 25 deelnemers verwelkomen. Ben je een culinaire liefhebber en geïnteresseerd in een netwerk dat iedere keer weer iets bijzonders op een andere locatie presenteert? Meld je dan snel aan voor de eerstvolgende editie. 

Aanmelden kan via onze webshop. Houd onze website en Facebook-pagina in de gaten voor updates en overige data! 

Veel van onze events worden gepupliceerd in het magazine. Foto's en films worden altijd gepubliceerd op onze Facebookpagina.

bottom of page